divendres, 25 de gener del 2013

PENSAM EN GRUP

A classe d'educació emocional hem fet unes dinàmiques de grup i llavors hem vist un vídeo molt interessant, que estaria molt bé si el miràssiu en família. Què pensau??


23 comentaris:

  1. Muy bien!! Hay que pensar en todos, y solucionar los problemas que se nos plantean en la vida. Y cambiar las infractucturas no a las personas. Nos ha encantado...por cuatro esquinitas de nada!! ;)

    Laura mama de Daniel

    ResponElimina
  2. ismael santos khrit:Jo he vist el vidio por quatro equinitas de nada.La persona te que adeptar-se per viure amb tranquilitat.

    ResponElimina
  3. Hola!! Ens ha agradat molt, una història molt interessant que ens fa pensar en que hi ha vegades que no trobam les solucions o no les volem cercar. I que no tots som iguals i necessitam coses diferents. I pensam que treballar la diversitat a les aules és important per ensenyar-nos uns valors necessaris avui en dia.

    Salutacions M José, mama de Mar Gràcies

    ResponElimina
  4. He mirat el vídeo de"Cuatro esquinitas de nada."I me n'he enrecordat del joc que hem jugat aquest dematí.

    Firmat:Jaume Prats.


    ResponElimina
  5. ems a interesat molt aquest ideo de "cuatro esquinitas de nada"
    pare imare f¡den joan toni

    ResponElimina
  6. Nos ha encantado, y muestra de una manera muy sencilla que hay que adaptar las cosas a la necesidad de todas las personas. Y que si se quiere se puede hacer. Solo hay que poner voluntar de solucionar los problemas.

    Mama de Victor Garcia

    ResponElimina
  7. En Marc m'ha dit que fes un comentari al video. M'ha agradat molt. Al igual que altres contes és una manera fàcil de fer entendre als nins i nines que a la vida hi ha moltes persones i cada una d'elles són diferents a les altres. Tots tenim característiques físiques i/o psíquiques que ens fan únics i diferents als altres, i tots alhora som iguals, som persones. N'hi ha que es semblem més els uns als altres i n'hi ha que no, però això no ha de ser sinónim de discriminació. Hem de respectar com és cada un i no hem d'intentar canviar-lo a tota costa, no hem de ser tots iguals. El que és millor és adaptar el que tenim al costat per a que tots hi càpiguem, indistintament de com som. TOTS SOM IGUALS, TOTS SOM DIFERENTS.
    Dir també que ha estat molt interessant el que hem parlat entre tot dos del que han fet a l'aula i de cóm s'ha sentit al ser diferent als altres.
    Enhorabona per treballar aquest temes.


    Carme Garcia (mare Marc Pérez)

    ResponElimina
  8. Ha estado muy bien. Les hacer ver de forma facil y sincellia que hay que aceptar a los demas sin discriminar ,intentando siempre adaptarse a los cambios que sean mas convenientes.
    Felicidades es original y entretenido.

    Amparo (mama de Sabas)

    ResponElimina
  9. Después de haber comentado el tema hemos llegado a la conclusión de que no debería existir la discriminacion, de que todos somos iguales y que las diferencias nos hacen especiales y únicos, que tenemos que convivir juntos adaptándonos y respetándonos los unos a los otros.

    Mamá de Mario

    ResponElimina
  10. Muy bien nos a gustado mucho sobre todo lo sencillo que se puede solucionar un simple problema sin tardar demasiado y sea para quien sea todos tenemos sentimientos .


    mama de miquelet


    ResponElimina
  11. Trabajar la diferencia es algo importante durante la infancia, para ser capaces en la edad adulta de ponernos en el lugar de los otros.
    Manel,Floren y Amaranta

    ResponElimina
  12. Hola, al principi no ho entenia. Ho trobaba divertit, però no sabia que ens volia dir. El pare i la mare m'ho han explicat: no hem de voler canviar als que estan al nostre costat només per esser una mica diferents. Al video he entes que tenim que pensar mes per fer les coses en grup i també que ens tenim que respectar els uns als altres.
    Clàudia Seguí Covas i família.

    ResponElimina
  13. Hola, després de mirar-lo en familia pensam que es important respectar les diferències de totes ses persones i es responsabilitat de tots noltros canviar ses normes si aquestes no contemplen o respecten aquestes singularitats.

    ResponElimina
  14. En Jaume ens ha comentat amb molt d'entusiasme que mirassim junts el video i que en fessim un comentari: és una manera molt senzilla i molt clara de trametre una història positiva, que està molt ben montada. Convida a "pensar en grup" que sempre hi ha lloc per a les persones diferents si els feim un lloc i canviam les barreres. Molt bé. Família Calafat Canyelles.

    ResponElimina
  15. Estic molt contenta que hagueu treballat aquest tema en família, crec que els ajudarà a ser grans persones.
    Xisca.

    ResponElimina
  16. El mundo sería más sencillo si todos respetáramos los valores que nos enseña este cuento tán sencillo y a la vez tán bello.
    Mamá de NADIA

    ResponElimina
  17. Hola som na CLAUDIA i encara no li he mostrat, pero de qui res vendra mu mare i mum pare.
    ADEU

    ResponElimina
  18. M'ha agradat molt,ens mostra que avegades les solucions son molt sencilles, cal saber triar la millor solució.

    Pare de na Margalida

    ResponElimina
  19. Fantastic!!!! Noltros vos recomanam es vide de Youtube de "Super Antonio".reflexa clrament sa capacitat de sa gent per ajudar i fer que ses altres persones se sentin be,iguals e integrades.Sense barreres.Sense diferencies.Iguals.Adaptats.Integrats.
    Gemma Quetglas,mama d'en Miquel.

    ResponElimina
  20. Ens ha agradat molt . Aquest petit conta fa que els nins i els no tant nins pensin un poc abans de jutjar els altres perque abans de jutjar algú, primer l'han de coneixer i aceptar tal com es. FAMILA MATEMALES COLL

    ResponElimina
  21. Ens a gusta molt perque els redondets no deixen de jugar amb en quadradet aunque sigi diferent a els redondets



    mare i pare de sergio

    ResponElimina
  22. Jo m,ha agradat molt, perque encara que els redondets no l'han deixat de part i han mirat que pogues entrar amb ells i poder jugar junts.
    mare de na Magda.

    ResponElimina
  23. Jo i mu pare pensam que mo tenian que dirli que li terian es costats no avian pensat que liu ferian mal esque.
    Pare de na M.Magdalena.

    ResponElimina